Fjeldstad & Partners
Iglo Bemanning AS

Iglo Bemanning AS tilbyr i samarbeid med Opplæring Vest AS (ASAS sertifiseringsnummer ATS-079) sertifiserte og dokumenterte kurs i Ålesund, Ulsteinvik, Måløy, Bergen og Kristiansand innenfor truck, stropping, kran, anlegg, varmearbeider, lift og arbeidsvarsling. Pris inkluderer opplæringsmateriell, oppkjøring og utstedelse av kompetansebevis, og etter ønske kan undervisning og undervisnings- materiell være på norsk og engelsk. Vi er behjelpelig med praksis på truck og kran og tilbyr også utleie av kvalifisert og sertifisert personell bl.a. innen truck- og krankjøring, til både kortsiktige og langsiktige oppdrag. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Om Iglo Bemanning AS

Iglo Bemanning AS er en datterbedrift av Iglo Losse- og Lastetjenester AS.

Iglo Bemanning AS tilbyr i samarbeid med Opplæring Vest (ASAS sertifiseringsnummer ATS-079) sertifiserte og dokumenterte kurs i Ålesund, Ulsteinvik, Måløy, Bergen og Kristiansand innenfor truck, stropping, kran, anlegg, varmearbeider, lift og arbeidsvarsling. 

Vi holder kurs i egne og eksterne lokaler, med eget utstyr - eller tilpasset kundens ønske, for eksempel ute på den enkelte arbeidsplass.

I samarbeid med Iglo Losse- og Lastetjenester AS er vi også behjelpelig med den påkrevde praksis på truck og kran. Dette tilpasset den enkeltes behov. 

Iglo Bemanning AS tilbyr også utleie av kvalifisert og sertifisert personell bl.a. innen truck- og krankjøring, til både kortsiktige og langsiktige oppdrag.

Bedriften er medlem i Noorsi (Norsk organisasjon for Sikkerhetsopplæring) og Iglo Bemanning AS er også et godkjent bemanningsforetak i Arbeidstilsynets registre - samt at vi er fullt registrert som leverandør i StartBANK (id. 141457).

For tilbud eller påmelding, kontakt oss gjerne på mail eller telefon.

Epost: post@iglobemanning.no
Telefon: 46 98 62 98