Fjeldstad & Partners
Iglo Bemanning AS

Iglo Bemanning AS tilbyr i samarbeid med Opplæring Vest AS (ASAS sertifiseringsnummer ATS-079) sertifiserte og dokumenterte kurs i Ålesund, Ulsteinvik, Måløy, Bergen og Kristiansand innenfor truck, stropping, kran, anlegg, varmearbeider, lift og arbeidsvarsling. Pris inkluderer opplæringsmateriell, oppkjøring og utstedelse av kompetansebevis, og etter ønske kan undervisning og undervisnings- materiell være på norsk og engelsk. Vi er behjelpelig med praksis på truck og kran og tilbyr også utleie av kvalifisert og sertifisert personell bl.a. innen truck- og krankjøring, til både kortsiktige og langsiktige oppdrag. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Bemanning

I tillegg til dokumentert og sertifisert opplæring til brukere av arbeidsutstyr, tilbyr Iglo Bemanning AS også utleie av sertifisert og kvalifisert personell innenfor bl.a. truck- og krankjøring, til både korte og lange oppdrag. 

I samarbeid med Iglo Losse- og Lastetjenester AS er vi også behjelpelig med den påkrevde praksis på truck og kran, tilpasset den enkeltes og kundens behov.

Har du noen spørsmål eller ønsker en uforpliktende samtale, kontakt oss gjerne på:

Epost: post@iglobemanning.no
Telefon: 46 98 62 98